Rode Schouw 54 - tel 0164 - 685095 -

Medische fitness

De groepstrainingen vinden plaats onder begeleiding van een deskundig opgeleide fysiotherapeut of fitnessinstructeur. De groep bestaat uit maximaal 4 tot 6 personen. Tijdens deze trainingsvorm wordt er op verschillende manieren aan kracht, conditie en coördinatie van het lichaam gewerkt. Naast de groepstrainingen kunt u bij ons, tijdens de openingstijden van de praktijk, ook vrij trainen. U maakt dan gebruik van apparatuur die op eenvoudige manier is in te stellen, zodat u zelf kunt werken aan het optimaliseren van de conditie en kracht van uw lichaam. Aangezien de trainingsprogrammas op maat worden gemaakt is medische fitness geschikt voor elke klacht en leeftijdsgroep.

Naast een verbetering van uw fitheid zorgen de individueel op u afgestemde trainingen ook voor:

De prijzen voor de medische fitness:

De tarieven zijn gebaseerd op 2 x per week sporten (1 x per week onder begeleiding + 1 x per week vrije training)

Rugtraining

Deze medische fitness lessen zijn specifiek gericht op het verminderen van rugklachten en het verbeteren van de belastbaarheid van de rug. De groepen bestaan uit maximaal 5 personen om de aandacht zo persoonlijk mogelijk te houden. Tevens ontvangt u na elke les een oefenprogramma per app, zodat de oefeningen thuis herhaald kunnen worden.

De volledige rugscholing bestaat uit 12 weken. 1x per week les en 1 x per week een nieuw oefenprogramma op de app om thuis te trainen.

Kosten bedragen 120 euro voor een periode van 12 weken.

Onze Specialisaties:

× Hoe kan ik je helpen?